Price
45,00 Kr. - 2090,00 Kr.
På lager
Mærke
Oprydningssalg
Nyhed
+ Vis mere

Mest solgte fra Urban sko

Urban sko

7637 produkt(er)Sortér efter:Mest populærePris: lav-højPris: høj-lav
7637 produkt(er)

VIL DU VIDE MERE OM URBAN SKO?

Urban skoene har et sporty design, så du kan bruge dem til både jeans og træningstøj. Urban sko er kendetegnet ved deres komfort, lethed og afslappede look. Skoene er en type sko, der er designet til at give komfort og beskyttelse til foden under en række forskellige aktiviteter. Disse sko er specielt designet til at blive brugt i mere afslappede, sporty eller fritidssituationer.

Støvlerne er en anden populær type Urban fodtøj. Støvlerne giver beskyttelse, støtte og komfort i mange forskellige situationer. Valget af de rigtige støvler afhænger af det specifikke formål og bærerens individuelle behov. Fra robuste arbejdsstøvler til stilfulde moderigtige støvler. Der er en bred vifte af stilarter og egenskaber til rådighed, der passer til en række forskellige anvendelser, stilarter, farver og budgetter.

Sandaler er en type Urban fodtøj, der er designet til brug i hverdagens bymiljøer og aktiviteter. Sandalerne er designet til at give komfort og åndbarhed i varme klimaer og til at give en afslappet, casual stil. Sandaler er normalt lavet af lette, åndbare materialer som syntetisk læder og gummi og har som regel en flad sål med godt greb.

Espadrilles er traditionelt lavet med en flettet sål af esparto eller jute og en overdel af stof. Espadrilles er designet til at være lette, komfortable og åndbare, hvilket gør dem ideelle til varmt vejr og afslappede aktiviteter. Espadrilles har bevaret deres popularitet gennem årene på grund af deres tidløse stil og alsidighed i en række kulturelle sammenhænge.

Mokkasiner er en type fodtøj, der er kendetegnet ved at være en sko uden snørebånd og med en blød og fleksibel sål. Mokkasiner er komfortable og alsidige, ideelle til både mænd og kvinder i en række mere formelle situationer.


Populære mærker fra Urban sko:

40 % rabat

40% rabat i din indbakke

Tilmeld dig og modtag tilbud i din indbakke med op til 40 % rabat på tusindvis af produkter.

Obligatorisk felt